Já a já

Já a já

Anotace: Náročné období, zvažování sama sebe, toho co od sebe chci, co ne ...

Sbírka: Deep inside

Občas chtěl bych cítit věcí pár,
být hloupý, mladý, chytrý a též stár,
jindy zas nechtěl bych už vidět nic,
vytěsnit radost, smutek, křičet z plných plic.

Často lidí kolem sebe mít bych chtěl,
že přes ně na Slunce bych neviděl
a potom hlavně co mám rád,
slunce žár, ticho a nejvíc chlad.

Vždy přál jsem si znát mincí zář,
snad více nežli známou, milou tvář,
teď častěji však chtěl bych mít,
plno přátel, malý dům a klid.

Nikdy od života nepřál jsem si moc,
nesčetněkrát běhával jsem pro pomoc,
potom po plné jsem prázdnou hlavu měl
a to je život - bohudík, či bohužel?
Autor Elwig, 22.03.2010
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Ariella13, Gogsa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné zamyšlení... bohudík ;)

31.03.2010 22:27:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí