Višňové pohlazení

Višňové pohlazení

Anotace: pro bolest v těle, osvědčila se mi.

Sbírka: Zahrada snů

Když bolest v kloubu nepřestává
v tom kloubu třeba kolenním
i to se přeci taky stává
kde ptát se jak si ulevím.

Ty masti ty jsou drahé přeci
i Artrin já si mazal dnes.
Kdo užívá to Condro přeci
tak při placení chytne třes.

Já dávám přednost jiné věci, té višni celé, nebo džusu.
Pak bolest v kloubu pomine
já dal bych za to klidně pusu
a zavýskal bych jémine.

Tak jezte višně jsou dost zdravé
i k sexu vás prý povzbudí
pak při večerním vábení pro chvilky hravé
ať manželka vás neprudí.

A je ráda, že jste zdraví
a k tomu tak mile hraví.
Autor Paulín, 22.03.2010
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, nejsembásník, modrá..., labuť, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

višně v čokoládě jsou prima!

23.03.2010 14:45:00 | modrá...

Griotku já můžu, je to skvělý lepidlo... :o))

23.03.2010 08:55:00 | labuť

zkus griotku, možná tolik nepomůže, ale zaručeně víc ti bude chutnat!

22.03.2010 23:15:00 | Zasr. romantik

:-)

22.03.2010 20:28:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí