v noci

v noci

Anotace: 23032010

To je keců, to je
nadávek,
když si chodím k ránu
pro dárek

Cigarety dým, rána divnej
splín,
snímám světa spěch,
noci běh

Spánek spěhá, i láhev
spěchá,
jen noci běh, ve tmě
utichá

Konečně je ticho
teď
můžu
s(h)nít
Autor humus, 23.03.2010
Přečteno 194x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí