On - mimo dav

On - mimo dav

Anotace: Vzepření obecně vnímanému pohledu na svět.

Nevnímaje okolí sám slaví krátkou noc,
ovšem opovrhován pro to živé v něm,
už ani nekřičí o pomoc.

Vždy byl nucen skrývat zájmy své duše,
jednat jako robot
a vnímat ji tak povrchně, suše.

Proto odmítá dál být tou tečkou,
bez směru a pln prázdnoty,
ovládán zvykem s dlouhou vlečkou,
že smrtí končí ty možnosti.

,,TAK TŘEBA STAV SE NA HLAVU!
VZLYKEJ, KŘIČ A NADÁVEJ, KLIDNĚ UMŘI SI!
Ale navždy zůstaneš nepochopen
a nepochopeny tvé sny!“
Autor l'âme, 23.03.2010
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí