Princeznám

Princeznám

Anotace: .-.

Zlatá brána otevřená
pro princezny z pohádek
panenky s dlouhými vlásky

a proto tě miluje
královno bez otázky
čarokrásná dnešních dnů
-jen ty se mohou stát gejšou-

budeš mě mít rád?
pane
pojď si hrát
na děti
co neumějí lhát

občas mlčím
buď mám rozbitou držku
anebo ty sám
seš záhadnej
jako případy Hercula Poirota

/se Suchetem samozřejmě/

a já nikdy nebudu
ta pravá

-miloval bych tě víš
jen kdybys měla trochu značkový hadry
a modrý voči
a mohla bys bejt taky hubená-
(nechci to mlíko mami
mám bejt přece hubená)

nikdy ze mě nebude gejša
neumím
koukat lidem do očí
zvonkově se smát

princezno z pohádek
lístečku voňavé máty

v prosluněný Olomouci
jsou všichni jedineční

a já jsem ta

která bude vždycky hrát

svý krutý
(ne)lidský blues.
.
.
Autor Lucijena, 23.03.2010
Přečteno 369x
Tipy 19
Poslední tipující: Lenake, Alien.v.v.s., teď už nikdo, jedam, drsnosrstej kokršpaněl, ilona, Denael
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co na tom, že se neumíš zvonkově smát, ale umíš jiné věci :) a to co tě dělá tebou, je na tobě to krásné přeci. st :)

31.05.2011 19:48:00 | Alien.v.v.s.

může být cokoliv... ale psát básně umíš

02.04.2010 22:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl

já tomu asi určitě vůbec nerozumím...

24.03.2010 11:09:00 | Pixie

někteří lidé nechápou v čem spočívá krása... ST

23.03.2010 19:34:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí