Rudý Měsíc

Rudý Měsíc

Anotace: tak ještě jedno veršované dílo, třeba už poslední, jen kritizujte

Rudý Měsíc

Čas, který se zastavil
Já do země se dívám
Měsíc do ruda se zabarvil
Když tvoji krev z rukou smývám

Byla jsi tím, čím já nebyl
Tím, čím jsem však toužil být
Před tebou nevinnosti jsem pozbyl
Nechtěl jsem však nikdy zabít

Vzpomínám si na ten čas
Kdy tančili jsme mezi světy
Tehdy ozýval se v srdci hlas
Že svět je rozzářen květy

Tvé bledé tělo obnaženo
A já stojím smutně nad ním
Co ve tvém pohledu je obsaženo
Tomu já se bráním

Naposledy na ústa tě líbám
Cítím při tom svoji vinu
Před tvým pohledem uhýbám
A tak beru krajkovinu

Tvoji tvář pod ní skrývám

Měsíc na obloze září rudě
Odnáším tě do zahrady
Tvá krev vsakuje se v půdě
Prosím, odpusť mi mé vady

Co budu tu dělat bez tebe?
Teď, když poslal jsem tě do nebe
Autor Jesper, 23.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Jeněcovevzduchukrásného, ir.is, ilona, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a smutné

23.03.2010 18:11:00 | CULIKATÁ

tohle dílko si nezaslouží kritiku, moc hezky napsané ST

23.03.2010 17:52:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí