Čekání

Čekání

Anotace: na další životy

Za mlhou bílou
dovolíš krást
necháváš v kamení
svůj strach pást.

Předejdeš chvíli
kdy nohy bolí
přes záda přetáhli
bukovou holí.

Na pitevním stole
tělo bezvládné
zhlížím vše od stropu
pocity bezvadné.

Neoživíš človíčku
trápení mizí
pozemské problémy
proč,vždyť jsou cizí.

Ničeho není
život byl chudý
já v klidu počkám si
až na ten druhý.

Zmizely koleje
zarostly mechem
jediná závada ,já
nestačil s dechem.
Autor Čoki, 23.03.2010
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Nút, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudý jistě ne
koukni kolem sebe
osudy přetěžké
když i slunce zebe

co máš
co dáš

otčenáš...

27.03.2010 18:28:00 | Nút

Culík ví,že se dočkáš štěstí ještě v tomto životě-posílám culíky,raději2:-)

23.03.2010 18:25:00 | CULIKATÁ

..nevím jestli se někdo dočká..

23.03.2010 17:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí