Anální vědy

Anální vědy

Anotace: byl sem tak trochu naštvanej na celej svět...

Jaká je odmocnina z
HOVNA??!!
Jakou rychlostí padá letící
MRDKA?!?!
A čemu se ČŮRÁK rovná??!!
A co to tu dělám TEĎKA?!?!

Jaká je hustota kašovitých
HOVEN??!!
A kdy z hnoje, vzroste BLUMA?!?!
Za jak dlouho, prosmrdí se hovno,
DOMEM??!!
A proč do PÍČI, tohle někdo
ZKOUMÁ?!?!
-No, co je komu rovno??
Každý má své HOVNO-
Autor Peaceter, 23.03.2010
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí