Odmítá

Odmítá

.

jen tak se rozplynout
v pomíjívých střepech krásných okamžiků
žít navždy v pocitu absolutního štěstí
roztříštěného srdce v pavučině času
v předvečeru v jarním šeru
postávat a tiše snít
si svůj sen

o pestrobarevném světě s nekonečnou vůní květů
na cestách k neobjeveným komnatám
bezedných citů a věčné lásky
v andělských perutích

po stopách svého stínu kráčím
neptám se - cítím tu bolest
za minulostí už se neotáčím
na dlaních smývá jarní déšť nedosažitelnou naději
k cílům, jež jiným osud dlaní píše

tak v toužebných chvilkách
z motýlích křídel ke dnu padám
navzdory všem radám
a protkanému štěstí

/nechci se bát
té reálné říše/

dnes a denně
se zvedám
když život dá zas pěstí

("Bojím se dne, kdy splynu s okolím,
už nebude síla na nové začátky,
vždyť žijeme jinak,
než praví pohádky...")

- Bohužel
i bohudík

vždyť

Láska je krásná
nemilovat je hřích

a nebýt milován je......

Tak jednou chtít se probudit
a žít pro ten okamžik

co každým večerem
hvězdné nebe promítá
- přečítám...
srdce však přestat krvácet odmítá...

........
Autor padající do neznáma, 23.03.2010
Přečteno 372x
Tipy 15
Poslední tipující: trhla.marketka, Lenullinka, strašidýlko-střapatý, dandelion-meadow, Petbab, Psavec, zlomený a nanicovatý -__-, Vlk v rouše, enigman, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..kéž by jsi měl pravdu...děkuji..

25.03.2010 18:44:00 | padající do neznáma

letě jsem přemýšlel nad tím, jaké to je být nehybný - stát.. pak jsem se srazil s bludným kamenem.. a pochopil.. co je nehybnost doopravdy.. jak těžké je znova vzlétnout.. máchám rukama ale nic.. jenom vůle letět někdy znova mě drží.. přeji Ti vůli, bez jediné pochybnosti, že to co chceš, dosáhneš.. věř, já věřím

25.03.2010 09:51:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí