Každý

Každý

Anotace: ...:-)

Nikdo nezná sám sebe
každý z nás je širé nebe
stejně modré, stejně širé
světlá modř v mysli čilé

Všichni jsme si podobni sobě
tátovi,mamince,jemu, tobě
každá rýha v duši stejná
všechna srdce těl nadějná

Neznáš nikoho, neznáš sebe
všichni jsme jak širé nebe
kapky slz, světlo lásky
smočí skrz tvoje vlásky
jindy hromy jindy blesky
hněvu,zlosti, smutné stezky
duši plné radosti
nebe duhou odpustí...
Autor Heavy, 23.03.2010
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Linzerka, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí