Neznámý svět

Neznámý svět

Anotace: tam bych chtěla žít až umřu...

Ptačí zpěv blízký ráj
sladký nektar z něho saj
na obloze slunce září
v tomto světě není stáří
nesmrtelný je tento svět
každá rybka, každý květ
prostor, který nezná hranic
aut,letadel, žádných stanic

Veškeré hmoty transformace
na mocnější informace
vše myšlenkou ovládneš
za tenký provázek zatáhneš
stromy kreslené kouskem tuhy
tento svět hraje v barvách duhy
Autor Heavy, 23.03.2010
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, enigman, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

st!

24.03.2010 20:47:00 | hašlerka

Jé,no snat to tak jednou bude,kdo ví?

24.03.2010 07:17:00 | CULIKATÁ

tam je fajn...

23.03.2010 22:35:00 | enigman

A nebylo by lepší dřív?
ST..

23.03.2010 21:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí