Nemoc, vada

Nemoc, vada

Anotace: osud

Je to nemoc?? Je to vada??
Nebo jen duše ďáblem rozervaná.
Spím?nebo bdím?
To se snad nikdy nedovím.
Jestli však sen tohle má být,
chtěl bych se brzo probudit.
Myslím, že nepůjde to lehce,
všude je tma jak v černé kobce.
Já odsouzen byl k osamění,
ze kterého pro mě cesty není.
Jak říkám, snad nemoc, snad vada
všechny ode mě odehnala.
Sedím teď sám v té černé tmě,
a doufám, že bezmoc brzy pomine.
Slza už je na krajíčku,
teď stéká mi po víčku a dopadá na tkaničku.
Není to sen je to realita
poslední naděje byla ubita.
Tak ležím tu sám na ledové zemi,
bez něhy, pohlazení.
Byla to nemoc nebo snad vada
co všechny blízké mi odehnala....
Autor hordekle, 23.03.2010
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, honnnzik, Modrý Anděl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí