Anakha

Anakha

Anotace: Muž bez osudu.

Anakha

Jsem Anakha
muž bez osudu.

Jsem pánem
rozumu i pudu.

Netrízní mne pouta.
Nejsem tenká cívka,
jež někdo přeruší.

Je se mnou dívka,
její jméno krásně zní.
Jmenuje se svoboda.

Krví na jílci meče
píši si svůj osud...

Mezi planetami
jsem hvězdou...

Na mě nemá
sniper Malostranské věže!
Na mě nemá
lovec rudé zvěře!

Vzbuzuji posvátný strach,
můj skon není dán.
Jsem ten starý dobrý brach.
Vítěz za časných rán.

Jsem Anakha
muž bez osudu.
Autor Dominik Plesr, 23.03.2010
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí