Přeryv čili zákon hmoty

Přeryv čili zákon hmoty

Anotace: dost složité, meditativně zaměřené verše...

1.

ó dýme proudi do mých plic
jako penis do milenky
nebo do manželky
a slzy pohněte se
nebo spíše sperma člověka
který je sám
a onanuje
milence se těžko dýchá
milenec na ni pospíchá
ó dýme pronikni mi do skulin
tam kde je slast
tam je má vlast
a já patriot
ji stavím nad život

2.

když jsem tě spatřil
rozbušila se mi střeva
„to je ta děva
snů mých tresť“

strašný trest
to na mě Bůh seslal
„errare humanum est“
jsem žbleptal
ale zlé pokrytectví
není přehmatem
je zkrátka člověk zlý
se zlým dogmatem
„homo malus est“
Autor ludmil, 23.03.2010
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Koskenkorva, ewon, Jeníček., ilona, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí