Pečeť

Pečeť

Anotace: ....

V pečeti a ornamentu, v tiché blůze a briliantu
stoupáš, stoupáš, stoupáš výš, jak náhrdelník na hrudi
jak smutný poustevník, co se o svou hůl opírá
jak balón s héliem, co napodobil letky ptáka
jak chvějící se ňadro na obraze, jak měsíc v půlnoční posteli
tak stoupáš, stoupáš, stoupáš výš, kde mé srdce uslyšíš
jak bije, jak žije, jak tiká, jak vzlyká, jak běží
otevírám komoru, tak vejdi a něco mi, prosím, zašeptej

Autor Martin Kredba, 24.03.2010
Přečteno 291x
Tipy 18
Poslední tipující: Jana M., ilona, Jiří I.Zahradník, Myrja, hašlerka, Dota Slunská, Mbonita, labuť, Psavec, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Týýý brďo...SuprT

24.03.2010 23:19:00 | Jiří I.Zahradník

Jůůů-a co by jsi chtěl pošeptat?:-).

24.03.2010 11:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí