Zbyteční lidé.

Zbyteční lidé.

Anotace: Ztraceni v kolotoči hmotných lovů za cenu sebe sama.

Pocitem vším zhrzeným
ztracený v obličejích vod,
jež odnášejí suchá těla
použitá, k přebytku.

V oslí pasti umouněn
počítá slova v řádcích
ten, co nikdy nepozřel
náznak citu v něm jdoucí.
Autor l'âme, 24.03.2010
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: JohnyD., ilona, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí