Psychedelic.

Psychedelic.

Anotace: Ochutnej. Uteč.

V kopcích zezlátlých hlasem,
za časem v dálce oken,
v rozpucích světelných rozkoší,
kříž v nesnázích odvlečen
za hranici spadených slov,
za pověstnou linii bílých hrazd,
do světa lehkých možností,
kde úděl je schopen roznítit nás
a v pocitu, kdy snad
opouštíš tu zkázu zkáz
zapomeň! Okus tu slast.
Autor l'âme, 24.03.2010
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, ilona, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí