Němá modlitba

Němá modlitba

Anotace: pro anděla

ty to jediný vidíš...

co se děje, tenhle stav

duše lidí, němý dav

letmý úsměv, rychlý žár

lesk a třpytky vítr svál



láska, štěstí, bolest,žal

vždy dva v jednom jsi mi dal

nové znění, nový den

zbylo snění a hořkost v něm



marnost snahy vědomím sílí

trpělivost podává si ruku s pílí

ten zatracený život žít

kousek radosti si přivlastnit



a ty to jediný nevidíš
Autor Reason, 24.03.2010
Přečteno 214x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Květka Š., CULIKATÁ, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Culík to tu právě nyní také vidí-tak bude asi také anděl,ale s růžkami:-)))).Zacul se:-).

24.03.2010 17:14:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí