Bloudivá

Bloudivá

Anotace: o váhávých i neuvážlivých krocích, které občas děláme všichni...

Bloudíme v kruzích.
Marně se vracíme na začátek. /který není/
A ze setrvačnosti si dáváme další kola.
Snažíme se dohnat náš stín,
Který přitom zakrývá správnou cestu.
A tak kráčíme ve stopách vlastních neuvážlivých kroků…

Jsme stále na cestách.
/bludičky třetího tisíciletí/
Cestujeme nalehko. Nikoli zlehka.
(Ale ví někdo, co vůbec hledáme?)
… Ztraceno v překladu…

Jak se dostat z našich malých světů?
Z malých hlav a malých srdcí?
Jak najít tu správnou cestu?
K sobě. K druhým…
Bloudíme mezi světy. Protože hledáme ráj.
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Radek.oslov.Šafárik, Chancer, Divoženka1, pamp_elka, CULIKATÁ, Churry, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda. Pro všechny. Píšeš hodně dobře.

08.09.2010 09:24:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Nejlepší místa nějdeš vždycky, když něco hledáš a ztratíš se :-)

30.05.2010 21:56:00 | Chancer

Umíš!

24.03.2010 17:08:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí