Antidiktát

Antidiktát

Anotace: Nevolte občanské diktátory new czech orderu

Jenom si zvol ódéesku rychle,
ať uslyšíš tu jejich předraženou lež,
ani nevíš člověče jak hloupej seš.

V kapse jim cinkaj drobný miliardy,
drží se koryt pevně zuby nehty,
chytnou se každé zlodčinecké gardy,
z modrého ptáka emblém české šlechty.

Že oni práci Vám všem lidem daj,
zdravotní péči bez koruny,
zní mi to jako Arbeit machte frei,
vyhrají volby bez ostudy?
Autor Básník lásky, 24.03.2010
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdepák-nikdy!:-)

24.03.2010 17:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí