Bacha na něj :)

Bacha na něj :)

Anotace: kamarád dnes slavil narozeniny a ve statusu na icq měl napsáno: ,,Jsem tvé stáří, pozvi mne dál" a já na to prostě musela reagovat :))

Tiché kroky, klika vrže
jeho oči nevěří,
rozletí se rázem dveře
stáří vchází ze dveří

,,Milý Pavle," praví tiše
,,tak jsem tady, tu mě máš"
Pavel hrůzou sotva dýše
,,copak, že mě nevítáš?"

Pavel už se chápe nože
mládí prý se nechce vzdát
stáří tápe ,,Pavle, cože?
Já nejsem tvůj kamarád?"

Kdo tě žádal, padej zpátky
hrozí Pavel tvrdě
stáří už je mezi vrátky
netváří se hrdě

,,Času mám snad ještě dosti
tak mi nechoď na pohled
praví Pavel plný zlosti
,,Vrať se sem až za pár let"

Stáří tiše smutně vzlyká
,,s mladím Ty jsi kamarád?
čas Ti ale stále tiká
vrátím se a rád!"

Pavel obstál v boji zas
a cítí se svěží
z dálky zazní přísný hlas
,,Pozor, čas Ti běží"!
Autor Flamy, 24.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, Pevya, harmony, Psavec, labuť, Houda, danav, ilona, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) ST! Taky mi to připomnělo Polednici :-) Líbí, musela Pavla potěšit.

28.03.2010 19:42:00 | Pevya

Mě už se drží jako klíště.
Sviňa jedna.
ST

24.03.2010 21:24:00 | Paulín

skoro jako polednice:D:D:D...

24.03.2010 20:24:00 | Mannon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí