Doutníky puberty

Doutníky puberty

Anotace: Tak a je to tady...za pár hodin jsem dospělý :(...nebo snad ? :)...nevím

S hořícím doutníkem tiše
odnáší dětsví,
dým plynoucí lehce
kolem nevinnosti

Ztrácí se v oblacích
s větrem v zádech,
naposled pohladí květ
než poslední výdech

Trpce či sladce snad
ochutí mé rty,
tabákem z doutníků
puberty
Autor pan nestálý, 24.03.2010
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: larissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí