vždycky je světlo

vždycky je světlo

někdo mi vzal mé srdíčkové brýle
svět je teď zvláštní
plný světla
až to bolí
popichuje to příšery vevnitř
ty řvou
po perfektním egu
a zase to bolí
lidi se pořád ptaj
moje tvář nemá ráda otazníky
cizí dlaně
a izolepu
osamělý králíček nemůže najít domov
tak se uchýlí k sebevraždě
a pořád to bolí
stezka odvahy nás nezastraší
protože vždycky je světlo


.
nikdo nechápe
že nejmíň světla je v pravé poledne....
.
Autor mattoni.uz.neni, 24.03.2010
Přečteno 223x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, ilona, dandelion-meadow, strašidýlko-střapatý, stmivani.na.lepsi.casy, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je tma...

25.04.2010 23:15:00 | enigman

taky si myslím.. popovídat si o tom by asi nebylo marné

25.03.2010 06:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí