Zmýlil jsem se v tobě ...

Zmýlil jsem se v tobě ...

Anotace: Někdy si člověk neuvědomuje to, co mu ten druhý dává...

Už můžu nevěřit těm pohádkám,
když listy jejich příběhů
z koruny stromu smetl vítr utopických snů.
A když jarní rosa
rozpyla Tvé touhy,
odkráčely časy tam někam za obzor..

Jen něžná křivka pravdy rozplete ty pohledy,
ona dopomůže konci zítřejšího rána,
kdy já opět procitnu
do dalšího boje o holé přežití...

Ale to ty budeš přeci ještě spát... !
Autor Kutty, 25.03.2010
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Koza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí