Stesk

Stesk

Anotace: ..

Sbírka: Kluzká láska

Bloudím
dnem jak mléčnou mlhou
nevidím světlo
poháněná pouze touhou

Chybí mi
tvých dlaní teplo
a tvých očí souhvězdí
půlměsíc úsměvu
/když dorůstá/

Tak je to když láska
v srdci uhnízdí

Bez tebe jsem
snad jen poušť
zpustlá
více každým dnem

Sevři kouzelnou spoušť
ať jsme spolu zas
ať dotyky vábí těla
ať líbají se
ústa rozechvělá

..Ať v náš prospěch plyne čas!
Autor Lioness, 25.03.2010
Přečteno 328x
Tipy 19
Poslední tipující: ilona, Fenceless, harmony, hašlerka, zelená víla, Mbonita, Larey, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí