Osud

Osud

Anotace: ...

OSUD
Předkládám bože žalobu.
Hodlám tím soudit osud svůj.
Za ty kopance, trápení a chudobu,
To že má být úděl můj?

Podávám ze života odvolání,
Nechci a nehodlám tu bídu žít,
postaví do cesty krásnou paní,
A já že mám jen o ní snít?

Nechci si tu dál už hrát,
Tyto útrapy sakra! nemám rád!
Nech mě být, chci v klidu žít a v klidu spát,
Proč dělá ti dobře? Mě takhle srát?
Autor Mins, 25.03.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, ilona, Koza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, vykašli se na odvolání a jednou jsi tady, tak se snaž..

25.03.2010 17:30:00 | Koza

Hlavu vzhůru a do boje s životem!

25.03.2010 13:13:00 | labuť

Uplakané..

25.03.2010 13:04:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí