Krev...??

Krev...??

Anotace: ...

Jedna jizva za druhou
brázdí moji kůži
Ostrým střepem žiletkou
pohladím jak růži

Na hřbetě ruky, na zápěstí
Koukám, někdo dostal pěstí
Od života krutého
V noží mám teď milého
Každá jizva má svůj příběh
Oh, jak smyslný byl průběh

Když rudá krev se řine
Vím, že duše neuhyne
Probouzí to ve mně život
Svého života jsem pilot

Krásná, horká, živá, sladká
Cítím jak je kůže hladká
Prosím, nepřestávej téct
Musím duši z hříchů svléct

Krvi, jak jsi očistná
Tichá, svůdná, milostná
Jen pár prvních kapek spatřím
Vím hned, že sem prostě patřím
Žiletka, ty, moje kůže
Krev krásná jako rudá růže...
Autor annuska, 25.03.2010
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí