Slepá myšlenka.

Slepá myšlenka.

Anotace: Otázka pod listem papíru.

Plavčík vaše zuře,
pranic naleptán
- loutkařství v prodluze –
zaveden do okamžiku hlavic
s otázkou zahrát mám
! nepůjde o nic
rádci a hradbám.

Slunečnice poskytla mi
vracející myšlenku
- v pronikavé duze –
s koutky vzlétnutelnými
za modrých světel
nikterak neposoudíc podmínku,
že ve studni je páv.
Autor l'âme, 25.03.2010
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí