Městem

Městem

Anotace: zase jedna další ...

U jednoho z tisíců oken
zas stojí jedna zlomená
kouří levné cigarety
třesou se jí kolena

další z tisíců oken
není onem do ráje
přát můžeš si cokoliv
však pravda jiná je

procházím starým městem
okna křičí do ticha
kolik už slz musela
potichu rozdýchat

chodím a přemýšlím
jak oknům ulehčit
jak rozbít kámen srdce
a vrátit lidem cit

oči jsou zařené,
srdce však cítí
do pavučin smyslů
někdy se chytí

ten vzlyk...
Autor Hanzi, 26.03.2010
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Házté, Kajaro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí