Pravda je děvka nevěrná

Pravda je děvka nevěrná

Anotace: :(

Zraněný slibem a pomačkanými slovy
vzdávám se tiše své samotě
jak v sadě křížů z chladnými hroby
žiju svůj život v nahotě
.
Život mě tráví bohatstvím duší
které tak často zraňují
v krku mám sucho, srdce mi buší
na zítřek smrt svoji plánuji
.
Byla tu víra co věřila v lidi
byla to síla nezměrná
a tihle lidé po mě se pídí
pravda je děvka nevěrná.

Světlo je temné jak víra v bohy
teplo se náhle mění v chlad
hledám si místo tu mezi hroby
hledám si místo, kde budu spát.
Autor Ďábel sám, 26.03.2010
Přečteno 429x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Iv, Krásná Princezna, lovelienka, ilona, Stoneman, Mbonita, Jesper, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žádný takový-tady budeš a budeš se culit!!:-).Ju?

26.03.2010 21:23:00 | CULIKATÁ

Skvěle napsané

26.03.2010 21:19:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí