Objetí

Objetí

Anotace: je to horší a horší...

Něžné doteky rezavých hřebů,
uprostřed lopatek cítím tíhu,
ruce k nohám jen padají,
nezvládají úkon, pro který je Bůh stvořil.
Větru nekončící vánek,
při polibcích něžných múz,
na políčka roztroušených skleróz,
co ve žbánku od piva si pěstuji.
Snad oči navždy věrni zůstanou,
bez slz, bez krásy vidoucí,
a po špetce alkoholu dokonce i vidící,
tu postavu co ruce k mých v objetí natahuje.
Autor Láďa, 26.03.2010
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, ziriant, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí