Mlhy

Mlhy

Anotace: Krátké. Kraťoučké a někomu, jako ostatně vždycky.

Bez pláče nejsou koláče
Bez pláče není... vlastně nic.
V mém malém světě bez hranic
se zas míháš...
Někdy.
Jindy i ve světě s hranicemi,
kde sama nevím, co se cení,
kde v bledých mlhách hříšné snění
se trochu ztrácí -
- - -
Ne tak docela.
Autor Trinity666, 27.03.2010
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí