Nikdo v ničem

Nikdo v ničem

Anotace: ...

Poznal jsem Mrhání časem.
Žité ve stínu dnů.

Volané neslyšitelně řvoucím hlasem,
v davech do ticha životů.

Zeptal jsem se Mrhání času,
jak ztratil prostor,
místo,
kde není tikotu i hlasu.

Zprvu mlčel,
jen dumal.
brečel,
zakryl zrcadlo.
Autor Arth, 27.03.2010
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: l'âme, WAYWARD, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí