Dívka z pekla

Dívka z pekla

Anotace: ...má růžky:-)

V rukou bohů nechtěná
v rukou lidí zneužitá
v mateřských rukou
poznamenaná nezájmem
dívka, které vyrostly
růžky ďáblíka,
které nenarostla hruď,
tak jako ostatním děvčatům,
což je u žen přirozené,
sebevědomí ochablo
zájem o ni opadl
***
tak možná vypadá
kněžka ďáblů,
v těle dívky,
která dokáže
pohnout horou,
která jazykem
ohne kované železo,
v ohni tančí sambu,
ale na první pohled
nám nepřipadne
nijak atraktivní
***
možná ty růžky,
které vystrkuje,
ano, ty jsou zajímavé
***
ale pozor na ni,
když se rozzlobí
dokáže být opravdu pekelná
Autor Tomáš Přidal, 27.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, WAYWARD, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o mně to taky nebude :-)
i po půstu mám ještě docela širokou hruď

http://www.youtube.com/watch?v=ztUIo3andAk

27.03.2010 10:21:00 | Romana Šamanka Ladyloba

To je sranda,já mám dnes umotané vkasové růžky,ale hruď mám celkem řádnou,to ostatní-nevím:-).Takže píšeš asi o nějakém čertíkovi?Hezké.

27.03.2010 09:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí