Pár věcí

Pár věcí

Anotace: ...

Závist

Je tu pár věcí
co dělat bych neměla
zlověstný můj žár
když u potoka seděla

Povinnost

Je tu věcí pár
co dělat se musí
od života dar
i když nás to dusí

Úcta

Je tu ale další věc
úcta k druhému člověku
není to žádný blbý kec
dočkáš-li se odvděku

Zlost

Špatná vlastnost v každém z nás
rozčílíš se po chvíli
s klidem půjde všechno snáz i nachytat motýli

Intuice

Vnitřní pocit tušení
plány tvého kroku
láska, děs a mučení
návod k tvému skoku

Strach

Nepořádek ve tvé hlavě
studený pot a panika
dýcháš nahlas, hýbeš slabě
tvá poslední vzpomínka

Radost

Bušení srdce, dobrý pocit
radost a nadšení
k druhým soucit
Autor Heavy, 27.03.2010
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Javavia, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí