když všechno ostatní se topí v rudé mlze

když všechno ostatní se topí v rudé mlze

přes padací most k čelu pospíchá
myšlenka horečnatá
z úst zrychlený dech ji rozdmýchá
tisíckrát dávaná a vzatá

a honem k srdci – to kdyby vědělo! –
ne, radši rychle dál!
pot už si podmaňuje tělo
teď si ho drsně vzal

tisíckrát vzatá i dávaná
svazuje k sobě dvě nedospělé duše
odstraněna je poslední zábrana –
tak začíná první zkušenost. Výbuch Venuše.
Autor graciózní gracióz, 27.03.2010
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Verena, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě podané téma skoro věčné

28.03.2010 21:24:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí