Vedomie

Vedomie

Anotace: ...

Stopy vryté
do slov.
Sneh roztápa
lúče slnka.

Sedlo vrchov
usadené v doline .
Vedomie umenia
v zajatí hudby.

Krajina snov
v oku jastraba .
Zvuky ohňov
vedené z neba .

Sny vrchov ,hudby
vedomie bez tela
myšlienka bez duše

Hnev lúčov,
ktoré stekajú
potom rúk .

Spomalene radosťou
jasnej budúcnosti .
Autor mMichalj, 27.03.2010
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, l'âme, Květka Š., Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí