O(d)puštění

O(d)puštění

Anotace: bez komentáře

Chodím bytem sem a tam,

co jsem řekla, přemítám.



Omlouvám se, odpouštím,

Ty dál kráčíš po poušti.



Poušť zlosti a nenávisti,

co Tě hrubě svírá v hrsti.



Až Tě jednou nechá jít

snad přestanem se spolu přít.



Já mám aspoň jedno jistý,

že mý svědomí je čistý.
Autor Uršula Helmutová, 28.03.2010
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Javavia, labuť, Tomáš Přidal, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí