V krajině mýdlových bublinek

V krajině mýdlových bublinek

Toulám se v krajině mýdlových bublinek
jako mé bláhové sny praskají
Pomalu eufórie ztácí svůj účinek
ja zlykám - leč potaji
A nemohu najít kapesník..

Ztracená uprostřed barev duhy
jako v zajetí šedi si připadám
Pod očima ďábelské kruhy
poddám se já melancholickým náladám?
A nemohu přestat myslet ani na okamžik..
Autor Satha, 28.03.2010
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: dream in emptiness, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené

28.03.2010 11:30:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí