Pojď sem, jen si tě pohladím..

Pojď sem, jen si tě pohladím..

Anotace: a podrbu tě za ouškem..

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Pojď sem, jen si tě pohladím
Pojď sem a nekňuč!

No ták, ty malý ďáble
pojď blíž - já ti neublížím

Pojď sem, jen si tě pohladím
Pojď jsem, vždyť jsi součást mého já

No ták, ty malý andílku
pojď blíž - jen ti pustím žilou
Autor Satha, 28.03.2010
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí