Nečas přesčas

Nečas přesčas

Anotace: Blýská se asi na časy budeme míti neplacené přesčasy, nemáme je snad už neplacené? Volno je nám na prd, my chceme prachy a to spravedlivě.

Pan lídříček Nečas,
zavede nám přesčas,
v sobotu až do šesti,
ódéesce pro štěstí.

Už ho úplně slyším :

V neděli jen makejte,
žádné volno nemějte,
a to vše jen za velmi minimální plat,
mě každý volič musí snad dobře znát.

V pondělí zas do práce,
na dvanáct hodin vcelku,
kdopak je tu zrádce,
má z nás pilnou včelku.
Autor Básník lásky, 28.03.2010
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: Elie, blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí