práce

práce

Anotace: práce toť má anotace :-)

do LCD dívám se
oči mé však mhouří se

prsty pilně bubnují
mžitky oči dělají

do práce však nechce se
tělo mé ozývá se

"DOKONČI" však silné je
nedá jen tak pokoje

a tak píšu dál a dál
sám sobě bych se smál

vzdálenost je nekončící
prsty vzduch krájící

snad už jenom chvíli
dvě, tři ... čili?

čert aby to spral
dokončím a půjdu dál
Autor skurakai, 28.03.2010
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Trinny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí