Šlechtici modré krve (králíci nóbl)

Šlechtici modré krve (králíci nóbl)

Anotace: Máte ve své dna ty nejlepší kvality pro vládnutí, které jsou ukryté v genetickém kódu celé rodové linie. Jste modré krve?

Určitě dobře genetiku znáte,
vítěznou pro každý panovnický rod,
že přeslavné doktoráty máte,
páni se kříží jak jim přijde vhod.

Datujme přesný původ genetiky,
když znal ji celý velký středověk,
přesně tak jak se spáří sladké fíky,
množil se i slavný velký starověk.

Hermovo železo nebo helix šroubovnice,
překrásný benzen s úroborem,
co tajné spolky nám utají více,
chceme znát pravdu řkáme zborem.
Autor Básník lásky, 28.03.2010
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Elie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí