SLAVÍM SVOJE NAROZENÍ

SLAVÍM SVOJE NAROZENÍ

Anotace: ...

Slavím svoje narození
nic dobrého k pití není
tak udělám co mám rád
vezmu lavor, řezný drát
namíchám ho ze zvířat

Mám připraven litr moči
a z té moči ptačí oči
podivně se koukají
nemám psa, tak dám tak kočky
které ještě mňoukají

Nejdřív je dám do mixéru
ach, ty už nic nezmohou
ten mixér je vadný - seru
v mlýnku si je rozemelu
přirozeně bez nohou

Zhoubný nádor, sperma koňské
já nechci letošní, jasně že loňské
hlenový výtok ve zhnisané vagíně
a Portské - recept je z Francie
tak je to na víně

Natrávené kapří mlíčí
abych měl čím zahustit
pěkně tučný penis býčí
(byl nedávno v kravské píči)
Hurá brčko! Mám čím pít!

Tak to celé vypiju
vypiju až dodna
do sklinky se vybliju
a pak ti dám taky
jestli budeš hodná
Autor Sabath, 28.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí