JEPICE

JEPICE

Anotace: ...

Běhám v přesné kružnici
i když neznám poloměr
ani svoje ad
mám jen hrozný hlad
a ten dává jistý směr
za letící jepicí

Chtěl bych ji už chytit, mršku
pomsta chutná sladce
vyjedla mi lednici
pryč s tou blbou jepicí
vyřeším to hladce
rozbiju jí držku

Ruka se mi značně potí
když se mi v ní kroutí
smiluji se nakonec
bral jsem jako jasnou věc
její hlavu uříznouti
teď má jenom doživotí
Autor Sabath, 28.03.2010
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí