V noci ticho naříká

V noci ticho naříká

Anotace: ***

V noci ticho naříká tak silně
jakoby do břicha zaseli
vrazi tisíc ran
znám řetězce slz a v očích strach
v odrazu mých černých skel
to abych stropu záviděla že bělmem
život uviděl
v noci ticho naříká tak silně jako
bych z kalicha vypila hořkost jedu
provazcem pevným u krční tepny
a s rouškou do úst vloženou
jsem zabitá čím si do lůžka
kde ukládám vše když smát se nedovedu
a stíny moji duši doženou
měníc jí záhy v kusy ledu
v noci ticho naříká….
Autor jaroslava anna, 29.03.2010
Přečteno 244x
Tipy 7
Poslední tipující: casla, Divoženka1, Psavec, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy mám pocit, že to ticho taky slyším. Je to hezky vyjádřeno

05.05.2010 22:33:00 | casla

Ještěže po noci přijde ráno splachnu smutek do h...a je vymalováno jj.já vím lehce se to napíše a dávám ST nejen za slovíčka i za přežití :-)

22.04.2010 07:52:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí