Čas

Čas

Anotace: ..podzimní listí, nechajíc se unášet silným vánkem neustále padá a později se opět vznáší, dokud však...vítr nepřestane vát

Večer ubíhá nekonečným tempem.
Mládí jen tak plyne.
Za čas se v práci pohádám se šéfem.
A můj rodič zhyne.
Děti nakrmím, odvedu do školy,
vystudujou snadno,
protože jim pomohu s úkoly.

Čas plyne dál, já houpu se v křesle.
Staré dřevěné křeslo, s prosezenou vystýlkou.
A mé prsty, značně seschlé,
dopadají volně na zestárlou zem,
avšak s upřímným a krásným úsměvem.
Autor Tvůj kamarád Kodein, 29.03.2010
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí