Polibek Melancholie

Polibek Melancholie

Co uvězní duši,
v tichu slov zapomenutých?

Když srdce nic neruší,
v bezvětří myšlenek,
tak prázdných,
bez náznaku jakýchkoli
vlastných dojmu...

A duše jen v bloudícím stínu čuší.
Jak v nitru,tak navenek,
jakoby se ztrácela
a v bezbranné touze trpěla...
V náruči ruží osudu...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 29.03.2010
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Agniezka, 6thSun, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale snad každý má v osudu psáno i štěstí...

29.03.2010 11:12:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí