Óda na čokoládu

Óda na čokoládu

Anotace: moje slohovka z češtiny

Má nejdražší čokoládo,
každé dítě má tě rádo.
Milují tě velcí, malí,
vše by za tě dali.

Když rozpustíš se na jazyku,
hned je mi líp v okamžiku.
Tvá chuť je výtečná,
po tobě dokážu být výřečná.

Ať jsi mléčná nebo hořká,
stačí tě vždy jenom troška.
Můžeš být i s chilli,
jsme po tobě čilí.

Čokoládo s mlékem,
jsi nejlepším lékem.
Dám si tě ve stresu
a když mám tlak v poklesu.

Čokoládo sladká,
má pleť je po tobě hladká.
To je přeci paráda,
když tě mažou na záda.

Čokoládo z Lidlu,
nejsi vůbec k jídlu.
Lezou v tobě červi,
drásá mi to nervy.

Čokoládo z Penny,
tam mají nízké ceny.
Koupím si tě v akci,
sním si tě kdy zachci.

Když mám těžou chvilku,
vychutnám si Milku.
Autor Nykita, 29.03.2010
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí