Babička

Babička

Anotace: Cest la vie :)

Fotka v rámečku, vedle svíce plaje.
Slyším klavír, kdo to jen hraje?
Pomalu ohlížím se vzad...
---
Mladé děvče nedbá maminčinách rad.
Po tvrdé práci na mladé tělo suknice navlékne,
k večeru při tancovačce kluků se nelekne.

Čas utíká,
každé jaro věneček z kvítí vije.
Nečeká,
mladé srdce rychle bije.
---
Ukápne slza z dávno suchých očí.
Kolovrátek života zas se točí.
Dnes staré ruce vijí Novám nit,
v duších zrcadlí se mladiství klid.

Plamínek dohořívá,
zrcadlo pravdu nezakrývá.
Otáčím se zpět,
pohlédnout na tento svět.

Již naposled.
Autor Surya, 29.03.2010
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Akura, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí